Пернишки тунинг: Правят от стар трабант супер автомобил

ШАРЕН СВЯТ

Пернишки тунинг: Правят от стар трабант супер автомобил

43528
на 28.04.2013
Пернишки тунинг: Правят от стар трабант супер автомобил

Последвайте ни в Google News Showcase

Възможно ли е стар трабант да се превърне в супер автомобил? Със сигурност отговорът е „Да", ако попадне в ръцете на група български автоманиаци от Перник. 

Въпреки че не се произвеждат от вече 22 години, не пречи тези източногермански коли, превърнали се в истински символ на социализма, да се върнат към живота. Така маниаци по целия свят туниговат трабантите реликви, за да върнат блясъка им, съобщава Нова телевизия.

Такъв е случаят и с рядък пернишки екземпляр, който е трансформиран във впечатляващо произведение на изкуството.

препоръчано

Вижте снимките: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК